Thursday, 6 February 2014

Rulouri de lasagna cu ciuperci

Tot ma gandeam si nu stiam ce sa fac , asa ca am facut rulouri de lasagna cu ciuperci ..

Se fac foarte repede .., le-am ornat cu ketchup de casa si sos de portocale

Portii : 2
Timp total :30-40 min

INGREDIENTE
4 foi de lasagna
5-6 ciuperci 
ulei 
unt
sare 
piper
5 arome chinezesti 

SOS:
zeama de la o portocala
2-3 linguri de zahar
1 lingurita de faina
Ketchup-ul dulce , gasiti reteta AICI 

MOD DE PREPARARE
Folie de lasagna se pun la fiert in apa clocotita cu sare si putin ulei . Cand sunt gata se scot .
Ciupercile se toaca si se calesc in tigaie cu putin ulei , se condimenteaza cu sare , piper si arome.
Se pun ciupercile pe foaia de lasagna si se ruleaza, se pun rulourile in vas de yena uns cu unt si deasupra mai punem putin  si dam la cuptor  10 -20 min.
Sos: Zeama de la portocala cu zaharul se pun la clocotit, se adauga o lingurita de faina dizolvata in suc de portocala si se lasa pana se ingroasa putin.
POFTA BUNA!!!

7 comments :

  1. Sunt bune si-mi plac mult!
    Pup Dea si weekend minunat!

    ReplyDelete
  2. Te astept la concurs http://pusikmea.blogspot.ro/2014/02/concurs-forme-torturi.html
    Pupici!

    ReplyDelete
  3. te astept la o noua provocare culinara: http://www.stefyharnicutza.blogspot.ro/2013/12/weekend-cu-spor.html

    ReplyDelete
  4. la cat de bine si delicioase arata, la prima vedere zici ca e o prajitura apetisanta si frumos colorata de culorile vii si frumoase..:D

    ReplyDelete

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...