Monday, 26 August 2013

Ketchup


INGREDIENTE
3 kg rosii
6 mere
6 cepe
12 gogosari
3 linguri sare
6 linguri otet
3 varfuri cutite scortisoara
30 boabe piper
15 boabe enibahar
3 foi dafin
3 ardei iuti
15 cuisoare
3 linguri boia dulce
8 catei de usturoi
2 cani de apa
300 grame de zahar

Legumele





si merele se curata si se taie cuburi

si se pun la fiert cu toate condimentele si apa in afara de zahar.

Se fierb toate o ora dupa care se lasa la racit.
Apoi le strecuram sau le dam prin masina de rosii( eu le-am dat de 2 ori ),

se adauga zaharul si se mai pun la fiert 30 min.

Dupa ce s-au fiert se pun in sticle si se lasa la racit fara sa se miste.




2 comments :

  1. Cu mere...Chiar interesanta reteta ta. Bravo harnicuto!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da Rocsy cu mere !! este chiar bun! :) Multumesc!

      Delete

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...