Monday, 27 January 2014

Pui Umplut pe pat de legume

Am facut un pui umplut super bun...


Timp de pregatire: 30 min
Timp total: 2 hr

INGREDIENTE:
1 pui (1-1,5 kg)
250 gr legume mexicane
3-4 cartofi
sare
piper
boia
praf de usturoi
100 ml apa
50 ml visinata
1 lingura miere

o ceapa
2 morcovi
1 lingura ulei

MOD DE PREPARARE:
Puiul se spala si s sterge cu un servet.Cartofii, morcovii si ceapa se curata si se taie rondele, se pune putin ulei si se aseaza in oala.Se amesteca sarea, piperul, boiaua si praful de usturoiPuiul se unge in interior , se condimenteaza si se umple cu legumele.Se coase cu ata.Se unge puiul si se condimenteaza cu amestecul de condimente.Se pune in oala de tuci, se adauga  apa si visinata , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 40 min.Se scoate se da folia jos , se unge cu miere si se mai da 10-15 min la cuptor sa se rumeneasca , dupa se intoarce pe partea cealalta, se unge cu miere si se mai lasa 10-15 min.
POFTA BUNA!!!

2 comments :

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...