Monday, 6 January 2014

Pomana vitelului

Stiti ca de obicei se taie porcul, ehh, eu l-am taiat de pe lista , dar in schimb am taiat vitelul :)

Daca tot am taiat vitelul , am facut si pomana, ca la porc :)

Portii : 4
Timp de pregatire: 20 min
Timp total : 40-50 min

INGREDIENTE:
400 gr carne de vitel
2 catei de usturoi
sare
piper
putin ulei 
200 ml apa
MAMALIGA
2 pahare de 250 ml apa
sare
un pahar de 250 ml faina de malai


MOD DE PREPARARE:
Carnea se taie bucati , se pune in uleiul incins sa se rumeneasca , se adauga usturoi sare si piper si apa. Se lasa sa scada.
Mamaliga: Se pune apa la fiert cu sare, cand apa clocoteste , turnam faina in ploaie amestecand continuu sa nu faca cocoloase si se lasa la fiert.
Alaturi am facut si o salata de varza murata: se toaca varza , se pune sare, piper si ulei .

POFTA BUNA!!!

4 comments :

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...