Friday, 13 December 2013

Mamaliguta cu carnati

Mamaliguta cu carnati ..

Portii: 2
Timp de pregatire:15 min
Timp de gatire: 30 min
Timp total: 45 min

INGREDIENTE
4 bucati de carnati cruzi pikanti
putin ulei
2-3 catei de usturoi
1 lingura pasta de rosii
sare
piper
un pahar de apa.
MAMALIGA
2 pahare de 250 ml apa
sare
un pahar de 250 ml faina de malai

MOD DE PREPARARE
Carnatii se taie bucati de 2 cm.Se pune uleiul la incins si se pun carantii, sa se rumeneasca putin. Se adauga usturoiul tocat, sare piper, pasta de rosii si apa. Se lasa sa fiarba pana scade.
Mamaliga: Se pune apa la fiert cu sare, cand apa clocoteste , turnam faina in ploaie amestecand continuu sa nu faca cocoloase si se lasa la fiert.
Mancarea este gata iar prezentarea o puteti face dupa bunul vostru plac..
POFTA BUNA!

4 comments :

  1. Daca n-ar fi blestematul de colesterol , as manca asa ceva zilnic :d place maxim si mamaliguta sa fie fierbinte , fierbinte si sa nu folosesc nicio ustensila ajutatoare , sa mananc cu mana ca indienii :))

    ReplyDelete
  2. Dea ,asa ceva papam azi ... poate merge si un pic de branza

    ReplyDelete
  3. Va multumesc Dragele mele!!

    Diana , da da merge si cu branza!

    ReplyDelete

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...