Wednesday, 9 October 2013

Impletitura cu branza

O -mpletita cu branzica
Numai buna la gustarica ! :)
Rapida si delicioasa!
Pusa repede pe masa !

ALUAT
15-16 linguri de faina
3 linguri de zahar
un praf de sare
coaja de lamaie
2 oua
200-300 ml lapte caldut
20 gr drojdie proaspata
2 linguri ulei 

UMPLUTURA:
300-400 gr branza dulce
4-5 linguri de zahar
4 linguri de gris
Un ou pentru uns.

Faina, sarea, zaharul, coaja de lamaie si ouale se pun in castron.

Drojdia se dizolva in lapte caldut si se pune in castron.

Se adauga pe rand restul de lapte si se faramanata pana obtinem un aluat ce poate fi intins.

La final se adauga uleiul , se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 40-50 min.


Branza se amesteca cu zaharul si cu grisul.

Aluatul se taie in trei.

Fiecare parte se ia si se intinde.
Se pune branza,

si se ruleaza.

La final se impletesc rulourile obtinute.

Se pune impletitura in tava,

se unge cu ou si se da la cuptor la foc potrivit 40 min.


10 comments :

  1. Ce bunatate. As servi o bucatica daca mai ai!

    ReplyDelete
  2. Multumesc Rocsy!! Te servesc cum sa nu !!

    ReplyDelete
  3. Una felie pentru mine rogu-te,ca de nu-mi dai,fac urat!
    Pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuuuuu , iti dau numai sa nu faci urat!! Pup si eu !

      Delete
  4. Tare gustoasa trebuie sa fie, pupici :*

    ReplyDelete
  5. Andreea, arata demential! Trebuie sa incerc si eu reteta!
    Imi place mult blogul tau, il bag la favorite!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vai de mine ce onoare!! Ma bucur foarte mult !!

      Delete
  6. Foarte bine arata!! Mai ai o portie?!

    ReplyDelete

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...