Tuesday, 17 September 2013

Pui indian cu orez

Am avut deosebita placere de a ma inspira din reteta domnului Radu Popovici pentru amestecul specific indian , iar pentru reteta m-am inspirat din reteta domnului Nicolai Tand.



INGREDIENTE
un piept de pui
o ceapa
un ardei kapia
200 gr smantana
un pahar de 200 gr orez
2 pahare si jumatate de apa
Garam Masala
curry
ulei
sare
piper



Pentru inceput am facut amestecul Garam Masala , dupa reteta domnului Radu Popovici , pe care o gasiti aici : Garam Masala
Orezul se pune la fiert cu apa , la foc mic cu capac , cand apa a scazut orezul este gata.

Se pune putin ulei in tigaie , se pune pieptul de pui taiat fasii sau cubulete, se lasa 2-3 min.

Se pune smantana si se condimenteaza cu Masala , curry , sare , piper.Se lasa la fiert cu capac cateva min. la foc mic (5 min).

Se adauga ceapa taiata fideluta si ardeiul tocat , se mai lasa la fiert 10 min, tot la foc mic cu capac.

Se pune orezul iar deasupra se pune pieptul de pui.



Indian Chicken with rice 

INGREDIENTS 
a chicken breast 
an onion 
a pepper Kapia 
200 g  sour cream 
a glass of 200 ml of  rice 
2  and a half glasses of water 
Garam Masala 
curry 
oil 
salt 
pepper 

Put  the rice and the water to boil at low heat with the lid, when the water dropped the rice is ready. 
Put a little oil in the pan, put the chicken breasts wich was cut strips or cubes, allow 2-3 minutes to brown.
Put  the sour cream and season with masala, curry, salt and pepper. Let it boil with the lid a few minutes. low heat (5 min). 
Add the chopped onion and chopped pepper. Leave them to boil for 10 minutes, on low heat with a lid.

6 comments :

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...