Tuesday, 17 September 2013

Pizza "Capriciosa"

O pizza buna, care noua ne place



ALUAT
5-6 linguri de faina
un praf de sare
100-150 ml apa
10 gr drojdie proaspata
o lingura ulei

Faina si sarea se pun in castron.Drojdia se dizolva in apa calduta.

Se adauga pe rand apa , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.Daca aluatul vi se pare prea moale se mai adauga faina. Se adauga uleiul se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.


SOS:
150 ml ketchup facut in casa
sare
piper
busuioc
oregano

Ketchup-ul se pune in tigaie , se adauga sare , piper, busuioc , oregano si se da in clocot.


MAI AVEM NEVOIE DE
200 gr sunca
5-6 ciuperci
un ardei rosu
un ou
150 gr cascaval


Ciupercile, sunca si ardeiul se taie felii, cascavalul se rade, oul se bate cu furculita.

ASAMBLARE

Se presara masa cu faina , se intinde foaie si se pune in tava.Se pune sosul se rosii,

sunca, ciupercile si ardeiul.

Se toarna oul batut si deasupra de pune cascavalul ras.

Se da la cuptor 20 -25 min.

No comments :

Post a Comment

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...