Wednesday, 25 September 2013

Pizza cu piept de pui si sunca

ALUAT
5-6 linguri faina
un praf de sare
100-150 ml apa calduta
10 gr drojdie proaspata
o lingura ulei


Faina cu sarea se pune in castron. Drojdia se dizolva in apa calduta si se pune peste faina. Apa se toarna pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final se pune uleiul, se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospis 30 -40 min.


SOS
100 ml ketchup
sare
piper
oregano
busuioc

Ketchupul se pune in cratita se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se da un clocot.



MAI AVEM NEVOIE DE

jumatate piept de pui
150 gr sunca
3 ciperci
jumatate de ardei rosu
100 gr cascaval

Ciupercile, sunca si ardeii se taie felii. Pieptul de pui se taie cubulete.Cascavalul se rade.


ASAMBLARE

Se presara masa cu faina, se intinde foaie.

pune in tava si se pune sosul.

Se pune sunca si pieptul de pui,

apoi ciupercile si ardeiul,

iar la final cascavalul ras.

Se da la cuptor 20 -25 min.

No comments :

Post a Comment

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...