Thursday, 26 September 2013

Pizza cu de toate

ALUAT
10-12 linguri faina
un praf de sare
250-300 ml apa claduta
20 gr drojdie proaspata
2 linguri ulei


Faina si sarea se pun in castron. Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se pune peste faina.

Resul de apa se adauga pe rand, pana obtinem un aluat ce poate fi intins.

La final se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza.

Se lasa la dospit 30-40 min.

SOS:
200 ml ketchup(sau bulion, sau pasta de rosii)
sare
piper
busuioc
oregano

Ketchup-ul se pun in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se da in clocot .

MAI AVEM DEVOIE DE

jumatate piept de pui
200 gr salam de vara uscat
o bucata carnat pikant
un ardei rosu
150-200 gr cascaval.

Salamul,carnatul, ardeiul se taie felii.Cascavalul se rade.Pieptul de pui se taie cubulete.


ASAMBLARE
Se presara masa cu faina , se intinde foaie.

Se pune in tava si se pune sosul.

Se pune carnatul, pieptul de pui si salamul,

apoi se pune ardeiul si cascavalul ras.

Se da la cuptor 20 -25 min.

6 comments :

  1. chiar cu de toate !!!! super pizza pe gustul meu :) puup!

    ReplyDelete
  2. Ce dor mi-e de o astfel de pizza! Yammy...

    ReplyDelete
  3. ne-am rasfatat si noi aseara cu pizza...................mmm............tare buna.
    pup!

    ReplyDelete

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...