Thursday, 5 September 2013

Piept de pui cu sos

Aveam prin frigider niste rosii mai moi de gradina , si mi-a parut rau sa le arunc , asa ca am pus repede si am facut ceva tare gustos:)


INGREDIENTE
un piept de pui
2 ardei kapia
2 cepe
6 rosii decojite
200 gr ciuperci ( conserva)
sare
piper
o capatana de usturoi
busuioc
oregano

Ardeii si ceapa se toaca si se pun in wok .

Se pun ciupercile si rosiile decojite taiate cubulete.

Se pune capacul si se fierb 20 min la foc mic.
Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si usturoiul si se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si oregano .

Se mai lasa la fiert 10-15 min.
Se poate servi ca fel de mancare, sau ca sos pentru paste .

No comments :

Post a Comment

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...