Monday, 26 August 2013

Musaca de paste


INGREDIENTE
400 gr paste
400 gr carne tocata de porc
2 cepe
2 linguri de ulei
2 linguri pasta de rosii
200ml apa
2 oua
100 ml lapte
5 linguri de smantana
vegeta
piper
cimbru
unt

Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei .

Se adauga carnea , se lasa cateva minunte pana isi schimba culoarea.

Se adauga pasta de rosii, condimentele si apa , si se lasa la fiert pana scade apa .



Pastele se fierb conform instructiulilor de pe ambalaj , se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se unge tava de yena cu unt se pun jumatate de paste ,

carnea,

cealalta jumatate de paste , iar la final se pune sosul facut din samatana lapte si oua.

Se dau la cuptor 30 min , la foc potivit .

4 comments :

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...