Friday, 19 July 2013

Spaghete cu sunca si sos de smantana




INGREDIENTE
300 gr spaghete
200 gr sunca
100 gr cascaval
1 ou
3 linguri smantana
50 ml lapte
sare
piper
oregano
busuioc
1 lingura ulei masline


Spaghetele se pun la fiert cu apa, dupa ce sunt fierte se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Sunca se taie cuburi .

Cascavalul se rade.

Se pune uleiul in tigaie si se pune sunca, se rumenste putin ,

se adauga smantana amestecata cu oul si laptele. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano, busuioc.

Se lasa la foc mic 5 min , apoi se pune cascavalul,

se amesteca, iar la final se pun pastele.





Pofta buna!!

6 comments :

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...