Thursday, 18 July 2013

Pui in aluat chinezesc



INGREDIENTE
Jumatate de piept de pui
sare
piper
praf de chilly
Ulei pentru prajit
susan

Pieptul de pui se spala se taie cubulete si se condimenteaza cu sare, piper si praf de chilly.


ALUAT
2 linguri faina
1 lingura amidon
un praf de sare
1 lingurita praf de copt
1 ou
1 lingura ulei de masline
50-100 ml apa

Se pune faina, amidonul, praful de copt , sarea si oul , se amesteca putin ,

iar apoi se pune uleiul.

Se pune apa pana obtinem un aluat mai tare ca si la clatite.

SOS:
2 linguri sos de soia dark
1 lingura miere
1lingura zahar
1 lingura ketchup
1 lingura otet

intr-o tigatie se pune , sosul de soia, zaharul, mierea, ketchup-ul si otetul si se pun pe foc , la foc mic , pana se topeste zaharul.
Se da puiul prin aluat

si se pune la prajit in ulei incins.

Se scoate si se pune pe farfurie cu servet .

Se adauga carnea in sos ,

se amesteca bine si se scoate pe farfurie.
Se presara susan!



POFTA BUNA!!

No comments :

Post a Comment

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...