Monday, 1 July 2013

Friptura aromata cu cartofi si ceapa pane



INGREDIENTE
5-6 cartofi noi
300 gr fleica de porc
coriandru
fenicul
sare
200 ml apa
piper
boia
1 ou
faina
o ceapa
pesmet

Friptura aromata se face la wok .
Se taie carnea cubulete , se condimenteaza cu sare , piper, boia, fenicul si boabe de coriandru .

Se pune in wok se pune apa

si se lasa la fiert pana scade si incepe sa se rumeneasca.

Carofii se curata si se taie , se prajesc in ulei incins.


Ceapa pane:

Ceapa se curata si se taie rondele , se da prin faina

, prin , ou ,

prin pesmet

si se prajeste.





POFTA BUNA!!

No comments :

Post a Comment

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...