INGREDIENTE
1 dovlecel
1 ou
5 linguri pesmet
4 catei de usturoi
sare
piper
ulei pentru prajit
Dovlecelul se curata si se da pe razatoare.
Usturoiul se piseaza.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se adauga oul si se omogenizeaza.
Apoi se adauga pesmetul ,
se amesteca si se formeaza chiftlute in mana.
Uleiul se pune la incins si se pun chiftelele la rumenit pe ambele parti.
POFTA BUNA!!
Imi plac!
ReplyDeleteMa bucur tare Andreea!! :)
DeleteMai Dea,arata atat de bine,ca-mi vine sa intind mana dupa vreo2-3,hai 4sa fie cu sot;trebuie sa mai fac si eu;pup si o zi buna!!
ReplyDeleteLulu iti dau cu drag !! O zi minunata si tie !! Pupici!!
ReplyDeleteTare bune mai sunt, ne plac foarte mult !
ReplyDeleteEu mai pun putina branza si marar verde tocat in compozitie !
Te imbratisez si te tzuc !
Sidy uite ca , cu branza nu am incercat , cu siguranta voi incerca!! Pupici!!
ReplyDelete