Tort cu fructe si frisca


BLAT:
3 oua
5 linguri de zahar
5 linguri faina
1 lingurita praf de copt

Ouale se mixeaza cu zaharul pana devin cremoase,



se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza cu o spatula.



Se pune in tava (24 cm diametru)unsa cu unt sau cu hartie de copt,



Se da la cuptorul preincaliz la foc potrivit 30 -40 min.
Se scoate si se lasa la racit.




FRUCTE
un cocktail de fructe de 230 gr

Fructele se pun la scurs si siropul se pastreaza pentru insiroparea blatului.



SIROP:
siropul de la fructe

GLAZURA:
200 ml frisca

Frisca se bate spuma.



In tava in care am copt, se pune blatul , se insiropeaza ,



se pun fructele



iar deasupra se pune frisca



si se da la frigider.




Comments

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs