Saturday, 22 June 2013

Pui Umplut cu legume mexicane si ciuperci



INGREDIENTE:

1 pui (1-1,5 kg)
250 gr legume mexicane
5 ciuperci
1 lingura ulei
sare
piper
boia
praf de usturoi
100 ml apa
50 ml coniac
1 lingura miere

Puiul se spala si s sterge cu un servet.
Ciupercile se curata si se taie felii, se amesteca cu legumele mexicane.

Se amesteca sarea, piperul, boiaua si praful de usturoi.

Puiul se unge in interior , se condimenteaza si se umple cu legumele.

Se coase cu ata.

Se unge puiul si se condimenteaza cu amestecul de condimente.

Se pune in oala de tuci, se adauga apa si coniacul , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 40 min.
Se scoate se da folia jos , se unge cu miere si se mai da 10-15 min la cuptor sa se rumeneasca , dupa se intoarce pe partea cealalta, se unge cu miere si se mai lasa 10-15 min.




POFTA BUNA!!!!

4 comments :

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...