Tuesday, 11 June 2013

Guguluf cu branza si visine




INGREDIENTE
400gr branza de vaci
7 linguri zahar pudra
esenta de vanilie
3 oua
3 linguri de ulei
3 linguri de faina
1 lingurita praf de copt
200 gr visine fara samburi

Branza se ameste ca cu 4 linguri de zahar pudra si esenta de vanilie, pana devine pasta.



Separat se bat albusurile, se adauga 3 linguri de zahar pudra , se mixeaza bine .



Se adauga galbenusurile frecate cu ulei si se omogenizeaza.



Se adauga si faina amestecata cu praful de copt.



Compozitia de oua se pune peste crema de branza si se amesteca bine ,



se adauga visinile



si se pun in tava unsa.



Se da la cuptor la foc potrivit 50min.



Se lasa sa se raceasca putin si se pudreaza cu zahar.





POFTA BUNA!!!

4 comments :

  1. Imi place foarte mult. Servesc si eu o feliuta!

    ReplyDelete
  2. Trebuie musai sa mai fie si pentru mine,nu-i asa?
    O seara buna!

    ReplyDelete
  3. Dia este este, cum sa nu fie pentru tine :)

    ReplyDelete

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...