Monday, 3 June 2013

Gnocchi cu pui



INGREDIENTE:
300 gr gnocchi
apa
sare

SOS:
2 fire de ceapa verde
1 fir usturoi verde
2 pulpe de pui
sare
piper
oregano
busuioc
1 lingura pasta de rosii
1 lingura ulei


Se pun pulpele la fiert. Cand sunt fierte se lasa sa se raceasca,



se dezoseaza si se taie carnea cubulete.



Pastele se pun la fiert cu apa si sare conform instuctiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.



Se pune uleiul la incins si se pune carnea se lasa 2-3 min ,



si se adauga ceapa si usturoiul tocat . Se pune capacul si se lasa la foc mic pana se inmoaie ceapa.



Se pune pasta de rosii



si un polonic de zeama in care a fiert carnea si se lasa sa fiarba la foc mic 5 min.



Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se mai lasa 2-3 minute sa se intrepatrunda aromele.
Se pun pastele pe farurie iar deasupra se pune sosul.





POFTA BUNA!!

2 comments :

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...