Thursday, 13 June 2013

Cotlet de porc cu sos Alioli




INGREDIENTE
8 felii de cotlet de porc
sare
piper
praf de usturoi

Cotletul de porc se condimenteaza cu sare, piper , praf de usturoi


si se pune la rumenit in tigaie unsa cu ulei .



SOS:

3 catei de usturoi
sare
piper
praf de curry
esenta de lamaie
1 albus curd de ou
100-150 ml ulei de masline.

Cateii de usturoi se piseaza cu presa de usturoi ,



se pun in castron. Se adauga albusul de ou , esenta de lamaie, sare , piper si praf de curry .



Se adauga uleiul de masline putin cate putin si se mixeaza pana ajunge la consistenta unei maioneze.







POFTA BUNA!!!

2 comments :

  1. Dea draga,sunt o mare pofticioasa si acum chiar mi-e pofta,dar mai mult mi-e pofta pentru ca nu am voie la carne!!!!
    Pup fata harnica!!

    ReplyDelete
  2. Aoloo Lubi , nu stiam !!
    Multumesc si eu pup!!

    ReplyDelete

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...