Ciorba de perisoare



INGREDIENTE
o punga de legume de ciorba de perisoare (400gr)
apa
1 lingura pasta de rosii
sare

Apa se pune la fiert, cand da in clocot se toarna legumele


se lasa la fiert cam 15 min. se adauga pasta de rosii si se condimenteaza cu sare.


COMPOZITIE PERISOARE:
150-200 gr carne tocata
1 ou
2 -3 linguri de orez
vegeta
piper
Carnea se amesteca cu orezul si oul si se condimenteaza cu vegeta si piper.



Se fac bilute si se pun in ciorba, 


Se lasa la foc mare pana cand se ridica perisoarele deasupra iar apoi se lasa la foc mic.


Mai ne trebuie:
o mana de taitei
1 ou
2-3 picaturi de otet
patrunjel verde

Se adauga si taitetii. Iar la final cand perisoarele sunt fierte se bate un ou cu 2-3 picaturi de otet , se pune un polonic de ciorba fierbinte sa se dezlege un pic oul si se da drumul in oala peste ciorba.Se amesteca, pe pune patrunjelul si se stinge focul.




POFTA BUNA!!

Comments

  1. o ciorba de perisoare ca la mama acasa, arata foarte bine si cred ca iti da o pofta numai daca adulmeci mirosul apetisant si gustos pe care il lasa :)

    ReplyDelete

Post a Comment

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs