Aripioare cu cartofi , smantana si marar



INGREDIENTE
8 aripioare de pui
sare
piper
boia
curry
50 ml angelli cherry
150 ml apa
8 -10 cartofi mici
4 linguri de smantana
marar

Aripioarele se curata si se spala.


Se pun in vas de yenna si se condimenteaza cu sare, piper, boia si curry.



Se adauga apa si angelli cherry,



se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40 min.
Se scot , se indeparteaza folia si se mai dau la cuptor 10 min sa se rumeneasca,



apoi se scot iarasi se se intorc si se mai lasa 10 min la cuptor sa se rumeneasca si pe partea cealalta.



Cartofii se curata si se pun la fiert.
Dupa ce sunt fierti se scot pe farfurie , se taie in doua , se pune smantana si marar.







POFTA BUNA!!!

Comments

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs