Monday, 27 May 2013

Pui umplut cu legume



INGREDIENTE
1 pui (1,5 kg)
o punga congelata de legume
4 cartofi
1 ardei rosu
3 fire de ceapa verde
3 fire de usturoi verde
sare
piper
boia
praf de usturoi
1 lingura miere
1-2 linguri ulei masline



Legumele se lasa la dezghetat in strecuratoare, apoi se condimenteaza.
Puiul se spala bine, se sterge cu un servet .



Se umple puiul cu legumele si se coase sa nu se desfaca. Se unge puiul cu ulei si apoi se condimenteaza cu un amestec de sare, piper, praf de usturoi si boia.



Se curata cartofii, se taie felii, se aseaza in tava (oala de tuci), in care am pus o lingura de ulei, se condimenteaza cu sare, piper, boia,



se pune ceapa si usturoiul tocate si ardeiul rosu.









Se pune puiul si se acopera cu folie de aluminiu, se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit cam 30 minute.
Dupa 30 minute se scoate se da folia jos, se unge cu miere si se mai da la cuptor inca 30 minute, apoi scoatem il intoarcem si ungem cu miere si mai lasam inca 30 minute si pe partea cealalta.





No comments :

Post a Comment

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...