Placinte cu branza



ALUAT:

2 oua

2 linguri zahar
esenta de vanilie
4 linguri smantana
4 linguri ulei
1 praf de copt
faina cat cuprinde

UMPLUTURA:
250 gr branza dulce de vaci
3 linguri zahar
esenta de vanilie
1 ou
1 lingura de gris

ALUATUL
Ouale cu zaharul si esenta de vanilie se amesteca cu telul , se adauga smantana , se omogenizeaza.




Apoi se adauga uleiul , se omogenizeaza, se adauga praful de copt , se amesteca bine.




La final se pune faina cat cuprinde pentru a forma un aluat sa il putem intinde.





UMPLUTURA:

Branza, zaharul, esenta de vanilie, oul si grisul se amesteca toate la un loc.

Presaram pe masa faina si intindem aluatul , apoi il taiam in patrate , in mijloc se pune branza si se impacheteaza astfel un colt, peste coltul opus , apoi colturile opuse si ele unele peste altele.




Se pun in tava cu hartie de copt , se ung cu ulei si se dau la foc potrivit 30 min.
















Comments

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs