Wednesday, 15 May 2013

Pizza cu sunca si salam


ALUAT:
150 gr faina
1 lingurita de zahar

un praf de sare

100 ml apa

10 gr drojdie proaspata

1 lingura ulei

Faina se pune intr-un castron , se pune zaharul si praful se sare se amesteca si se face groapa in mijloc.

Se pun drojdia dizolvata in apa calduta si incepem sa framantam , adaugand apa calduta putin cate putin, la final se pune uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat.

 Se pune la dospit, acoperit , la caldura vreo 40 min.

SOS:
1 lingura ulei

3 cepe

1 lingura pasta de rosii

50 ml suc de rosii

sare
piper
busuioc
oregano

Se toaca ceapa si se pune la calit in ulei , cand a inceput sa se faca aurie se pune pasta de rosii si sucul de rosii. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc , se mai lasa 5 min la foc iar apoi se lasa la racit.


MAI AVEM NEVOIE

200 gr salam

150 gr sunca

5 ciuperci

1 ardei rosu

100 gr cascaval ras
2 oua

Salamul se taie felii, sunca cubulete, ciupercile si ardeiul felii.

Aluatul de intinde si se pune in tava rotunda(28 cm ) pe hartie de copt. Se unge aluatul cu sosul , se pune salamul, sunca, apoi ciupercile si ardeiul , cascavalul ras si la final ouale batute cu sare.




Se da la cuptorul preincalzit ( foc potrivit ) cam 20 -30 min.

    No comments :

    Post a Comment

    THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
    Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...