Monday, 27 May 2013

Gogosi a la mama




INGREDIENTE

1 kg faina
1 praf de sare
1 lingura zahar
coaja de lamaie
1 ou
50 ml ulei
25 gr drojdie prospata
500 ml apa calduta ( sau lapte)
ulei pentru prajit

ORNAT:
zahar pudra


Faina se pune in linghean, se adauga sarea, zaharul , oul si apoi drojdia dizolvata in apa calduta si se incepe framantarea .Se adauga apa calduta putin cate putin , pana se obtine un aluat nici foarte moale si foarte tare . Se adauga 50 ml ulei , putin cate putin si se mai framata pana se incorporeaza uleiul. Se lasa la dospit cam 1 ora.
Se intinde foaie si se taie cu forma rotunda , sau cu ce forma dorim
Se pun la prajit in uleiul incins.
Se pudreaza cu zahar pudra.



SA AVETI POFTA!!!

2 comments :

  1. Gata, am papat si eu gogosi ca la mama, ce bine ma simt acum, ca acasa! :)

    ReplyDelete

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...