Friday, 10 May 2013

Clatite cu dulceata



INGREDIENTE:


5-6 linguri faina
1 lingura de zahar
un praf de sare

esenta de vanilie

1 ou

150 ml lapte

150  ml apa
un borcan de dulceata de caise
ulei


Puteti pune , sau numai apa , sau numai lapte.
Daca compozitie este prea lichida mai adaugati 2-3 linguri de faina.
Faina , zaharul, sarea , esenta de vanilie si oul se pun in castron.

Se adauga laptele pe rand , amestecand continuu cu telul sa nu se faca cololoase, cand terminam laptele adaugam apa , tot asa continuam sa amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Compozitia nu trebuie sa fie nici prea groasa si prea subtire.

Se incinge tigaia , se unge cu ulei cu o pensula. Se pune un polonic de compozitie si se invarte pana se acopera tigaia. Cand s-a copt se intoarce pe partea cealalta.




Se pune pe farfurie se pune dulceata si se ruleaza.



No comments :

Post a Comment

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...