Ciorba acra cu cartofi si tarhon on May 27, 2013 Get link Facebook Twitter Pinterest Email Other Apps INGREDIENTE1 morcov1 patrunjelun sfert de telina4 cartofiapa300 gr pulpa de porcsare1 lingura de pasta de rosiipatrunjeltarhon in otetLegumele se curata, se spala si se taie cubulete. Carnea se spala si se taie cuburi. Se pun toate la fiert, Cand da in clocot se pune pasta de rosii si se condimenteaza cu sare.Cand sunt fierte legumele si carnea se pune patrunjelul si tarhonul si se stinge focul. Comments Laura29 May 2013 at 13:14Portia din imagine o pot servi eu ? :) Arata tare bine !ReplyDeleteRepliesReplyAndreea-Denisa30 May 2013 at 11:00Vai Laura cum sa nu !! Te astept :)ReplyDeleteRepliesReplyAdd commentLoad more... Post a Comment THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!
Portia din imagine o pot servi eu ? :) Arata tare bine !
ReplyDeleteVai Laura cum sa nu !! Te astept :)
ReplyDelete