Ciorba acra cu cartofi si tarhon




INGREDIENTE
1 morcov
1 patrunjel
un sfert de telina
4 cartofi
apa
300 gr pulpa de porc
sare
1 lingura de pasta de rosii
patrunjel
tarhon in otet



Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.


Carnea se spala si se taie cuburi.
Se pun toate la fiert, Cand da in clocot se pune pasta de rosii si se condimenteaza cu sare.



Cand sunt fierte legumele si carnea se pune patrunjelul si tarhonul si se stinge focul.

Comments

  1. Portia din imagine o pot servi eu ? :) Arata tare bine !

    ReplyDelete
  2. Vai Laura cum sa nu !! Te astept :)

    ReplyDelete

Post a Comment

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs