Saturday, 2 March 2013

Bounty



Pornind de la reteta LAUREI SAVA  am realizat prajitura bounty cu mici modificari 

BLAT 
3 oua
3 linguri zahar
2 linguri de ulei 
2linguri de nessquik
3 linguri faina
1/2 praf de copt


CREMA
400ml lapte
4 linguri gris
6 linguri zahar
100 ml frisca lichida
100 gr nuca de cocos

Se pune la fiert laptele cu frisca , grisul si zaharul pana se ingroasa  apoi se amesteca cu nuca de cocos si se mai pune pe foc 2-3 min, apoi se pune peste platul insiropat.

SIROP
1 lingura zahar 
100 ml lapte

Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu laptele, se lasa pana se topeste zaharul si se insiropeaza blatul. 

GLAZURA
 100 gr ciocolata neagra
100 gr ciocolata alba
75 ml frisca lichida

Se taie ciocolata bucati se pune frisca, apoi se pun la topit si se pun peste crema.
Se da la frigider  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...