Monday, 25 February 2013

Brownies-Negrese



BLAT
4 oua 
6 linguri zahar
150 gr margarina(unt)
3 linguri cacao 
250 ml iaurt
8 linguri faina 
1 praf de copt

Ouale se bat bine cu zaharul , apoi se adauga untul topit si se omogenizeaza, apoi se adauga iaurtul.
Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacao.
Se toarna peste compozitia de oua , se omogenizeaza si se da la cuptor, la foc potrivit 40-50 min. Am folosit tava(20x30) tapetata cu hartie de copt . Se lasa sa se raceasca si se taie bucati.

GLAZURA
100 gr ciocolata neagra amaruie
100 ml frisca licida

Ciocolata rupta bucatele cu frisca se pune la foc mic pana se omogenizeaza, apoi se lasa la racorit 2-3 min si se pune peste bucatile taiate de blat .

ORNAT
Frisca

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...